Waar doe jij het voor?

Weblog

Waar doe jij het voor?

Stel jij jezelf die vraag wel eens? Of vergelijkbare vragen als: Wat motiveert je om aan het werk te gaan? Wat geeft je voldoening in je werk? Waar put je energie uit? Wat streef je na of wil je bereiken in je loopbaan? Ik merk dat veel mensen dit lastige vragen vinden. Van cliënten krijg ik nog wel eens te horen: ‘ik ben er gewoon ingerold’ of ‘je kunt wel van alles willen, maar er moet ook brood op de plank komen’. Klopt, maar wie gemotiveerd en met plezier wil werken doet er goed aan een helder antwoord te vinden op bovenstaande vragen. Videre helpt je daar graag bij.

Van een moeder en dochter kreeg ik onderstaande reactie.

Hallo Jaap, ik wil je hartelijk bedanken voor het onderzoek wat je voor Laura hebt gedaan. Zij heeft gekozen voor de studie die op nummer 1 stond volgens de uitslag van jouw test en ze heeft nu met succes binnen een jaar haar propedeuse. Deze studie is een schot in de roos gebleken. Mede dankzij jou. Nogmaals mijn dank. Ik zal vast nog een keer bij je aankloppen voor een van mijn andere kinderen. Ik wens je een goede en fijne zomer toe. Charlotte, moeder van Laura

Beste Jaap, Ik ben zo dankbaar dat jij mij hebt geholpen met het maken van een studiekeuze. Zonder jou had ik nooit de studie gedaan die ik nu doe. Wat ben ik blij dat ik nu de studie Built Environment doe. Ik vind de studie super interessant en leuk. Ik had bij het kiezen van een studie keuzestress, want er zijn zo veel studies waaruit je kunt kiezen. Ik heb nu mijn eerste jaar van de studie Built Environment afgemaakt en alle punten gehaald! Dus ik heb mijn propedeuse gehaald in 1 jaar! Ik zou iedereen de studiekeuzebegeleiding van Jaap aanraden. Dit vertel ik ook aan iedereen, want dit heeft mij veel stress en natuurlijk geld bespaard. Met vriendelijke groet, Laura, student hbo

Kijk, daar doe ik het voor!

“Op basis van 25 jaar ervaring
en een eigentijdse visie op studiekeuze
hanteert Videre een unieke studiekeuze methodiek”