Na 7 jaar terugkijken op het traject met Videre

Weblog

Na 7 jaar terugkijken op het traject met Videre

“Zo’n 7 jaar geleden heeft Jaap mij begeleid bij het kiezen van een vervolgstudie. Na mijn VWO heb ik gekozen voor een tussenjaar, ben ik naar Nepal afgereisd en daarna ben ik begonnen met mijn Bachelor Sociologie in Groningen. Een goeie keuze, vooral omdat het erg breed is. Ik had daardoor nog voldoende ruimte om later echt iets specifieks te zoeken. Ik heb het altijd lastig gevonden om te bedenken wat ik echt wil, maar ik heb uiteindelijk voor de research master Sustainable Development – International Development in Utrecht gekozen, wat echt een top keuze was en waar alles bij elkaar kwam. Inmiddels net een maand afgestudeerd en nu ik zo terugkijk, heeft de hulp van Jaap toen echt zin gehad. Ik weet nog goed dat ik steekwoorden op moest schrijven en terugdenken aan dat, dit heeft geholpen om de juiste keuze te maken en daar ben ik erg blij mee. Nu op zoek naar een baan!”

Esther – van VWO naar Universiteit.

“Op basis van 25 jaar ervaring
en een eigentijdse visie op studiekeuze
hanteert Videre een unieke studiekeuze methodiek”