‘Dankzij dit inzicht heb ik de keuze gemaakt’

Weblog

'Dankzij dit inzicht heb ik de keuze gemaakt'

‘Al enige tijd merkte ik bij mezelf dat ik mij niet comfortabel voelde in mijn huidige functie als leidinggevende en had voor mijzelf besloten dat ik wat anders wilde. Ik heb mijn aangemeld voor een loopbaanscan bij Videre Coaching. De testen en ons gesprek hebben ertoe geleid dat ik voor mezelf nu helder heb dat ik een andere koers te varen. Dit voelt als een opluchting en geeft mij daarnaast energie om stappen te zetten. Hoewel we slechts één gesprek hebben gehad, vond ik het heel fijn hoe Jaap de uitslagen van de verschillende tests samen met mij interpreteerde en daardoor mij bevestigde in mijn denkrichting. Naast dat het inhoudelijk een effectief gesprek was, was het vooral ook een ontspannen gesprek in een vertrouwde sfeer, waarbij er alle tijd was om van gedachten wisselen’, aldus Jacoba. Een teamleider van een grote organisatie.

“Op basis van 25 jaar ervaring
en een eigentijdse visie op studiekeuze
hanteert Videre een unieke studiekeuze methodiek”